Waldung Aktiebolag

Stockholms län

Information

Waldung Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Waldung Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Waldung Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Waldung Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Waldung Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Waldung Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Snebro Gård, 155 93, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55247224.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Waldung Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Waldung Aktiebolag har idag 556460-3990 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Waldung Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med jordbruksmaskiner, trävaruprodukter och metallprodukter samt fastighetsförvaltning och konsultverksamhet med administrativa tjänster.

I Waldung Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kärfstedt, Eva Christina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärfstedt, Jenny Christel Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Molund, Martin Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Molunds Revision- & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .