Limousine service Biscay AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva biltransporter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Limousine service Biscay AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Limousine service Biscay AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1993-03-16 så skapades Limousine service Biscay AB och företaget är har F-skattsedel Limousine service Biscay AB har haft det sedan 1994-01-01.

Limousine service Biscay AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556459-8950 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är Limousine service Biscay AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Limousine service Biscay AB så går det att nå dem via telefon på 08-55013188 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Limousine service Biscay AB är Sandberg, Christel Maria Nilsdotter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Ove Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .