Ahréns Holding AB

Stockholms län

Information

Ahréns Holding AB är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Ahréns Holding AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ahréns Holding AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ahréns Holding AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-12-23. Men sedan 1993-01-01 så har Ahréns Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hansav. 9, 151 38, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ahréns Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55087045.

Södertälje arbetar för att bolag som Ahréns Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ahréns Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ahréns Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ahréns Holding AB och det är följande personer, Backman, Rolf Nils Anthony som är född 1949 och har titeln VD, Backman, Rolf Nils Anthony som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahrén, Maria Susanne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Maud Gertrud som är född 1942 och har titeln Suppleant, Berg, Jan Magnus som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ahréns Holding AB är 556459-0767.