Office i Södertälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

Office i Södertälje Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Office i Södertälje Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Office i Södertälje Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Office i Södertälje Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Office i Södertälje Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Office i Södertälje Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Wedav. 1 B, 152 42, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55424650.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Office i Södertälje Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Office i Södertälje Aktiebolag har idag 556452-5177 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Office i Södertälje Aktiebolag

Bolagets verksamhet är köp, försäljning och teknisk service av dataprodukter och kontorsutensilier jämte därmed förenlig verksamhet.

I Office i Södertälje Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jumisko, Ali Eerik som är född 1969 och har titeln VD, Jumisko, Ali Eerik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Per Martin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ivansson, Claes Henri som är född 1960 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.