Robbans Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

Robbans Trading Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Robbans Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Robbans Trading Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-03-17.

Robbans Trading Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-07-01. Men sedan 2005-03-17 så har Robbans Trading Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Wedav. 3 C, 152 42, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Robbans Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55010196.

Södertälje arbetar för att bolag som Robbans Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Robbans Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall driva grossist- och konsumentverksamhet med importerade och svenska konfektyrprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Robbans Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Robbans Trading Aktiebolag och det är följande personer, Varli, Robel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Varli Yousef, Layla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Schön, Anna-Karin Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Effektiv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Robbans Trading Aktiebolag är 556450-3372.