Takbolaget i Södertälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Takbolaget i Södertälje Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Takbolaget i Södertälje Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Takbolaget i Södertälje Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556447-5597.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0120-71008 alternativt besöka eller skicka post till Takbolaget i Södertälje Aktiebolag på följande adress Fivelsbo Gustavsberg, 597 97, Åtvidaberg.

Takbolaget i Södertälje Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Takbolaget i Södertälje Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Vikman, Anna Helén som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva takläggning och tätskiktsmontering, allmän byggnandsverksamhet samt konsultverksamhet inom byggnadsbranschen. Äga och förvalta hästar, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.