Begravningskonsulterna i Stockholms län AB

Stockholms län

Information

556446-3650 är organisationsnummer för företaget Begravningskonsulterna i Stockholms län AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Begravningskonsulterna i Stockholms län AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Begravningskonsulterna i Stockholms län AB finns i.

Begravningskonsulterna i Stockholms län AB har varit registrerat sedan 1992-04-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Begravningskonsulterna i Stockholms län AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Begravningskonsulterna i Stockholms län AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Begravningskonsulterna i Stockholms län AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Begravningskonsulterna i Stockholms län AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55030080 eller genom brev på följande adress:
Oxbacksg. 14, 151 73, Södertälje

Bolaget skall bedriva handel med begravningsartiklar och tillhandahållande av tjänster för begravningsverksamhet, bedriva cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Begravningskonsulterna i Stockholms län AB och det är Doyle, John Francis som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderblom, Jan-Ola Leander som är född 1959 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor,