Pigert Trade Aktiebolag

Stockholms län

Information

556444-2902 är organisationsnummer för verksamheten Pigert Trade Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pigert Trade Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Pigert Trade Aktiebolag finns i.

Pigert Trade Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-03-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pigert Trade Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pigert Trade Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pigert Trade Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Pigert Trade Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55034986 eller genom brev på följande adress:
Ravinv. 7, 151 44, Södertälje

Bolaget skall bedriva en aktiv medelsförvaltning innefattande såväl aktie-, options-, fastighets-, valuta- som penningsmarknadshandel, samt inköpa, försälja, serva och marknadsföra transporttekninsk utrustning samt kringutrustning till sådan utrustning samt verka såsom utbildningsorgan inom området transporttekninsk utrustning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pigert Trade Aktiebolag och det är Pigert, Kalju som är född 1927 och har titeln VD, Pigert, Kalju som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Pigert Zachrisson, Anna Eva som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,