Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vretensv. 5, 152 57, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55019465.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag har idag 556444-1573 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transporter, och idka därmed förenlig verksamhet, samt äga, förvalta köpa och sälja värdepapper.

I Hans Sjödins Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjödin, Hans Evert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Eija Tuulikki som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .