Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skepparg. 4, 644 32, Torshälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-358532.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag har idag 556444-0732 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggverksamhet med inriktning på reparationer, ombyggnad, konsultationer, försäljning av byggmaterial, maskinuthyrning samt därtill hörande verksamhet inom byggbranschen.

I Pesonen-Seppänen Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Seppänen, Mika Olavi som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Modén, Bengt Ove som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Seppänen, Susanne Marketta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .