Skansholmen Fritid Aktiebolag

Stockholms län

Information

Skansholmen Fritid Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Skansholmen Fritid Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skansholmen Fritid Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skansholmen Fritid Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skansholmen Fritid Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skansholmen Fritid Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skansholmen, 153 93, Mörkö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55155066.

Södertälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skansholmen Fritid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skansholmen Fritid Aktiebolag har idag 556443-7357 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skansholmen Fritid Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, kiosk- och drivmedelshantering, leasing av fartyg och båtar, handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Skansholmen Fritid Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Linder, Rolf Ove Thomas som är född 1957 och har titeln VD, Linder, Rolf Ove Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Mari som är född 1981 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Pia Brita som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor.