ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och bedriva byggnads- entreprenadrörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även ha till ändamål att äga och förvalta aktier i dotterbolag samt att i övrigt stödja dotterbolag och intresse- bolag, som bedriver likartad rörelse som bolaget.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1992-01-21 så skapades ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556442-0064 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ARRIBA-INTRESSENTER Aktiebolag är Lindkvist, Joa Valter Hampus Joachim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerström, Josefin Kong-Ja som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gardelin, Per Olof som är född 1979 och har titeln Revisor, Johnson, Anna Theresia som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, .