Progressive Programming Partner in Sweden AB

Stockholms län

Information

556438-3866 är organisationsnummer för verksamheten Progressive Programming Partner in Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Progressive Programming Partner in Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Progressive Programming Partner in Sweden AB finns i.

Progressive Programming Partner in Sweden AB har varit registrerat sedan 1991-11-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Progressive Programming Partner in Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Progressive Programming Partner in Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Progressive Programming Partner in Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Progressive Programming Partner in Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55099350 eller genom brev på följande adress:
Lunagallerian 1, 151 72, Södertälje

Bolaget skall bedriva projektledning av dataprojekt, realtidsprogrammering, datorprogrammering, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Progressive Programming Partner in Sweden AB och det är Linde, Lars Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnström, Ulf Axel som är född 1963 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor,