Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-11-18 så har Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fuxv. 22, 152 57, Södertälje. Vi ni istället prata med Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag så kan ni göra det på 08-55068550.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom målerifacket, innefattande värdering, besiktning och mängdberäkningar, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Almqvist, Bo Folke Urban som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Halme, Annsi Bertil som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Målerikonsult Almquist i Södertälje Aktiebolag har 556437-1671 som sitt organisationsnummer.