VKG Energi & Driftteknik AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva installationsverksamhet och service, erbjuda systemösningar och tjänster inom energi- och klimatteknik för fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VKG Energi & Driftteknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är VKG Energi & Driftteknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1991-09-02 så skapades VKG Energi & Driftteknik AB och bolaget är har F-skattsedel VKG Energi & Driftteknik AB har haft det sedan 1994-01-01.

VKG Energi & Driftteknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556432-0546 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är VKG Energi & Driftteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med VKG Energi & Driftteknik AB så går det att nå dem via telefon på 08-55442454 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom VKG Energi & Driftteknik AB är Halvardsson, Björn som är född 1962 och har titeln VD, Mannerheim, Carl Gustav Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mannerheim, Gunnar Tage som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvardsson, Björn som är född 1962 och har titeln Suppleant, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.