Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-24.

Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-08-14. Men sedan 1991-01-01 så har Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mönsterstigen 7, 151 55, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55014553.

Södertälje arbetar för att företag som Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med samt tillverkning och montering av byggprodukter, konsultverksamhet i anslutning därtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag och det är följande personer, Claesson, Peter Bojdon som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Holth, Siv Rigmor Margareta som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Holth, Pernilla Catrin som är född 1968 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Balkong & Terrassräcken i Södertälje Aktiebolag är 556430-3039.