Görans Blommor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Görans Blommor Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Görans Blommor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Görans Blommor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Görans Blommor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Görans Blommor Aktiebolag ska trivas.

Görans Blommor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Görans Blommor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Görans Blommor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Görans Blommor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55030236.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyman, Iréne Birgitta -Nyman, Sandra Birgitta.

De som är på något sätt har med Görans Blommor Aktiebolag är Nyman, Iréne Birgitta som är född 1953 och har titeln VD, Nyman, Iréne Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Carl Christian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Sandra Birgitta som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Lise-Lotte Margaretha som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Görans Blommor Aktiebolag har 556426-8901 som sitt organisationsnummer.