Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag är ett företag som finns i Södertälje. I Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Sune Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Thomas George som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag på telefon 08-55042148.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med grävmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sune Johanssons Entreprenad Aktiebolag har 556424-3086 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.