Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag ska trivas.

Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran samt idka därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55066065.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag är Lundin, Tony Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Hans-Göran Ragnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Jens Ole Vestskov som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Maria Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisor, Ericsson, Patrik Lennart som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mälardalens Specialtransporter Aktiebolag har 556396-9285 som sitt organisationsnummer.