Tälje Glidlager Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tälje Glidlager Aktiebolag är en verksamhet som finns i Södertälje. I Tälje Glidlager Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Bengt Torsten som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Dahl, Mary Linnéa som är född 1936 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tälje Glidlager Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tälje Glidlager Aktiebolag på telefon 08-55098136.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lagerbussningar till mekaniska maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tälje Glidlager Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tälje Glidlager Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tälje Glidlager Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tälje Glidlager Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tälje Glidlager Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tälje Glidlager Aktiebolag har 556391-2798 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.