W.B.S. Industri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva svarvning, fräsning, legoarbeten samt export och import av legoarbeten och stål, aluminium, ämnesrör inom verkstadsbranchen samt råvaruhandelsbranchen. Bolaget skall även bedriva köp och försäljning av Svenska och utländskavärdepapper, värdepappershandel samt kapitalförvaltning som ej avser bankrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för W.B.S. Industri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är W.B.S. Industri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1989-07-19 så skapades W.B.S. Industri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel W.B.S. Industri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

W.B.S. Industri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556366-4365 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är W.B.S. Industri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med W.B.S. Industri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55064955 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Bator, Valeria -Csikasz, Istvan

Följande personer är på något sätt aktiva inom W.B.S. Industri Aktiebolag är Bator, Valeria som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Csikasz, Istvan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Csikasz, Robert Istvan som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hellström, Sven Tomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Torev Revision AB som är född och har titeln Revisor, .