Turinge Husentreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Turinge Husentreprenad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Turinge Husentreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Turinge Husentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Turinge Husentreprenad Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-07-18. Men sedan 1991-01-01 så har Turinge Husentreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Passarev. 13, 155 31, Nykvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Turinge Husentreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55245165.

Södertälje arbetar för att företag som Turinge Husentreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Turinge Husentreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva läggning av husgrunder, utföra husbyggnationer, köp, försäljning och uppfödning av travhästar samt tävlingsverksamhet med hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Turinge Husentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Turinge Husentreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Bo Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kerstin Elisabet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Turinge Husentreprenad Aktiebolag är 556366-0900.