DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag

Stockholms län

Information

DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag är ett bolag som finns i Södertälje. I DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Höeg, Steinar som är född 1953 och har titeln VD, Höeg, Steinar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gallo, Leif Olof Francesco som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Burén, Sten Anders Ulrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Flink, Björn Hjalmar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja läkemedel och andra produkter för hälso- och sjukvård samt kemisk-tekniska artiklar ävensom bedriva annan därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Burén, Sten Anders Ulrik -Gallo, Leif Olof Francesco -Höeg, Steinar

DRACO LÄKEMEDEL Aktiebolag har 556364-1694 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.