Sjögrens Reco Konsult AB

Stockholms län

Information

Sjögrens Reco Konsult AB är en verksamhet som finns i Södertälje. I Sjögrens Reco Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjögren, Bo Conny Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Reet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sjögrens Reco Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sjögrens Reco Konsult AB på telefon 070-7436277.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenader, köp och försäljning av fastigheter, travsportverksamhet samt konsultationer inom sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sjögrens Reco Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sjögrens Reco Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sjögrens Reco Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sjögrens Reco Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjögrens Reco Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sjögrens Reco Konsult AB har 556357-3939 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.