TC's Gräv & markservice AB

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter TC's Gräv & markservice AB. Det finns flera företag som liknar TC's Gräv & markservice AB i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

TC's Gräv & markservice AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-09 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-03-16 så har TC's Gräv & markservice AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är TC's Gräv & markservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med TC's Gräv & markservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Åsg. 24, 840 80, Lillhärdal. Vi ni istället prata med TC's Gräv & markservice AB så kan ni göra det på 073-5321324.

Bolaget skall bedriva grävarbeten och schaktarbeten inom markanläggningsbranschen samt lossning och lastning av gods inom transportbranschen. Bolaget skall även bedriva uthyrning, försäljning, reparation och service av husvagnar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Carlqvist, Tommy Roger John som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlqvist, Mona Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. .

TC's Gräv & markservice AB har 556355-6009 som sitt organisationsnummer.