Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag

Stockholms län

Information

556353-2455 är organisationsnummer för bolaget Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag finns i.

Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-02-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55011015 eller genom brev på följande adress:
Täppg. 25, 151 33, Södertälje

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet utföra besiktning- och värdering av fastigheter samt förvaltning av fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsingenjör R. Lagerstedt Aktiebolag och det är Lagerstedt, Gay Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerstedt, Ulla Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor,