Bastmora Gård AB

Stockholms län

Information

Bastmora Gård AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Bastmora Gård AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bastmora Gård AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bastmora Gård AB har haft sedan 1994-01-01. Bastmora Gård AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bastmora Gård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bastmora 20, 150 23, Enhörna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-6735223.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bastmora Gård AB Privat, ej börsnoterat.

Bastmora Gård AB har idag 556353-2232 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bastmora Gård AB

Bolaget skall bedriva bygg och måleriarbeten och personaluthyrning samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Bastmora Gård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Pär Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Liselott Ingela som är född 1968 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .