James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB

Stockholms län

Information

James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB är en verksamhet som finns i Södertälje. I James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Graham James som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Per Ranke som är född 1951 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB på telefon 070-3766104.

Bolaget ska bedriva måleri, byggentreprenad, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

James Lindberg Kraftmåleri & Entreprenad AB har 556346-4394 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.