Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brokvarn, 155 34, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55240747.

Södertälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag har idag 556342-3515 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag

Bolaget skall utföra städnings-, tvättnings-, målnings- och reparationsarbeten av fastigheter samt bedriva övrig entreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kjell Hellströms Industrimålningar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellström, Kjell Olof Birger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Karin Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jonsson, Göran Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .