Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

556340-9415 är organisationsnummer för företaget Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag finns i.

Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55060600 eller genom brev på följande adress:
Åkeriv. 4, 152 42, Södertälje

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eriksson Byggkonsult i Södertälje Aktiebolag och det är Eriksson, Lars Ove Torgny som är född 1943 och har titeln VD, Eriksson, Lars Ove Torgny som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Klary Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,