Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag

Stockholms län

Information

Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-11-25. Men sedan 1996-01-01 så har Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Florav. 5, 151 60, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55064381.

Södertälje arbetar för att bolag som Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och programvara, bedriva utbildningsverksamhet. Bolaget skall också bedriva delgivningsverksamhet, butikskontroller och tjänster som god man samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag och det är följande personer, Petersen, Jörgen Bo som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Selling, Anna Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Effektivt Datorstöd Scandinavia Aktiebolag är 556339-2694.