Kvegerö Måleri AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva måleriverksamhet, så som invändig och utvändig målning och tapetsering av byggnader, snickeriarbeten, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kvegerö Måleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Kvegerö Måleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1988-10-24 så skapades Kvegerö Måleri AB och bolaget är har F-skattsedel Kvegerö Måleri AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kvegerö Måleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556339-2090 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Kvegerö Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kvegerö Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 076-8119190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kvegerö Måleri AB är Karlsson, Karl Göran Andreas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gullan Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .