Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva målnings- och lackeringsarbete, främst inom byggnadsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1988-09-13 så skapades Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556334-9025 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55013840 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hagströms Gruppen Lack Aktiebolag är Hagström, Per Sture Greger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Anna Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .