Hagströms Gruppen Måleri AB

Stockholms län

Information

Hagströms Gruppen Måleri AB är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Hagströms Gruppen Måleri AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hagströms Gruppen Måleri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hagströms Gruppen Måleri AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-09-01. Men sedan 1988-01-01 så har Hagströms Gruppen Måleri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tuna Industriv. 11, 153 30, Järna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hagströms Gruppen Måleri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55178400.

Södertälje arbetar för att företag som Hagströms Gruppen Måleri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hagströms Gruppen Måleri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva målerirörelse samt äga och förvalta värdepapper, köpa äga och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hagströms Gruppen Måleri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hagströms Gruppen Måleri AB och det är följande personer, Hagström, Per Sture Greger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Anna Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hagströms Gruppen Måleri AB är 556333-6923.