Norell Revision Aktiebolag

Stockholms län

Information

556333-5859 är organisationsnummer för bolaget Norell Revision Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norell Revision Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Norell Revision Aktiebolag finns i.

Norell Revision Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norell Revision Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Norell Revision Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norell Revision Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Norell Revision Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55065514 eller genom brev på följande adress:
Folkparksv. 4, 152 70, Södertälje

Bolaget skall bedriva kvalificerad revision och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norell Revision Aktiebolag och det är Norell, Anita Linnea som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Yttergren, Gunnel Solveig som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,