Bohlin & Nilsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bohlin & Nilsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Bohlin & Nilsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bohlin & Nilsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556330-0739.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55034345 alternativt besöka eller skicka post till Bohlin & Nilsson Aktiebolag på följande adress Industriv. 21, 151 38, Södertälje.

Bohlin & Nilsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bohlin & Nilsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel inom elektriska och mekaniska branschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.