Terése Stigdotter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Terése Stigdotter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Terése Stigdotter AB är ett av dem. Statusen för Terése Stigdotter AB är att Bolaget är aktivt.

Terése Stigdotter AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-07-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Terése Stigdotter AB ska trivas.

Terése Stigdotter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsult- och kursverksamhet inom självkännedom och friskvård, terapeutverk- samhet, konsultation och maskinservice till metallindustrin, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Terése Stigdotter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Terése Stigdotter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Terése Stigdotter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3203909.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Terése Stigdotter AB är Stigdotter, Terése Karin Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eller, Bengt Staffan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Terése Stigdotter AB har 556330-0572 som sitt organisationsnummer.