Alf Börje Nilsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter Alf Börje Nilsson Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Alf Börje Nilsson Aktiebolag i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Alf Börje Nilsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-20 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-06-06 så har Alf Börje Nilsson Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-04-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Alf Börje Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Alf Börje Nilsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Grävlingv. 14, 152 54, Södertälje. Vi ni istället prata med Alf Börje Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på 08-55094428.

Föremålet för bolagets verksamhet är ytbehandling och bearbetning av kunders gods, köpa, förvalta, sälja fastigheter och aktier, bedriva uthyrnings- och leasingverksamhet av maskiner inventarier och fordon, hästverksamhet innefattande uppfödning, inköp och försäljning av hästar, framför allt trav- och galopphästar, tävlingsverksamhet inom trav och galopp och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Alf Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenius, Karl Arne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Alf Börje Nilsson Aktiebolag har 556327-3480 som sitt organisationsnummer.