Labori Musik & Terapi Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter Labori Musik & Terapi Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Labori Musik & Terapi Aktiebolag i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Labori Musik & Terapi Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-02-01 så har Labori Musik & Terapi Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Labori Musik & Terapi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Labori Musik & Terapi Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Björnnäs Backe, 155 91, Nykvarn. Vi ni istället prata med Labori Musik & Terapi Aktiebolag så kan ni göra det på 08-55174849.

Bolaget skall bedriva humanistisk, pedagogisk och konstnärlig verksamhet inom psykologi, musik och teater ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjöberg, Lars Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Carin Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Labori Musik & Terapi Aktiebolag har 556317-9323 som sitt organisationsnummer.