Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB

Stockholms län

Information

Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB har haft sedan 1994-01-01. Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Torget 3, 871 30, Härnösand men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0611-511541.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB Privat, ej börsnoterat.

Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB har idag 556314-4392 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB

Bolaget ska bedriva handel, inköp, försäljning, marknadsföring och reparationer av varor inom guldsmedshandelns produktsortiment. Bolaget skall även direkt eller indirekt idka detaljhandelsrörelse avseende dam, herr och barnkonfektion samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Guldmakaren Arne Hanssons Guldsmide AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ålund, Magnus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Batrogelli, Steffano som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Svensson, Christer som är född 1961 och har titeln Delgivningsbar person, Lundberg, Lars Magnus som är född 1976 och har titeln Revisor, Redo& Vis Revision i Sundsvall AB som är född och har titeln Revisor, .