ABE-Transporter AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ABE-Transporter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är ABE-Transporter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1987-11-20 så skapades ABE-Transporter AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556312-2612 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är ABE-Transporter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ABE-Transporter AB så går det att nå dem via telefon på 08-55098033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom ABE-Transporter AB är Jansson, Bo-Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norström, Lars Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anna-Lena som är född 1949 och har titeln Suppleant, Berg, Jan Magnus som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .