Svenska Inomoare Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svenska Inomoare Aktiebolag är ett bolag som finns i Södertälje. I Svenska Inomoare Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekeroth, Lars som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansén, Henrik-Johan Mikael som är född 1945 och har titeln Suppleant, Fromell, Bengt-Ove som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Inomoare Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Inomoare Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med filmrättigheter, videofilmer, teknisk mätutrustning, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Inomoare Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Inomoare Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svenska Inomoare Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Svenska Inomoare Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Inomoare Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svenska Inomoare Aktiebolag har 556311-1524 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.