Trucker i Nykvarn Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Trucker i Nykvarn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Trucker i Nykvarn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Trucker i Nykvarn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556310-4495.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55248599 alternativt besöka eller skicka post till Trucker i Nykvarn Aktiebolag på följande adress Södertäljev., 155 32, Nykvarn.

Trucker i Nykvarn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Trucker i Nykvarn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Stackelius, Christina Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga, bedriva uthyrning, innefattande jämväl leasing av och handel med bilar samt reservdelar och tillbehör till dessa samt idka därmed förenlig verksamhet.