Greens Entreprenadteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Greens Entreprenadteknik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Södertälje. I Greens Entreprenadteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Green, Kennert Gustav som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Morin Green, Eivor Carola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Greens Entreprenadteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Greens Entreprenadteknik Aktiebolag på telefon 08-55422350.

Bolaget skall utföra mark-, bygg- och rivningsarbete samt bedriva leasing och factoringverksamhet företrädesvis inom bil- och elektronikbranscherna ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Greens Entreprenadteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Greens Entreprenadteknik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Greens Entreprenadteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Greens Entreprenadteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Greens Entreprenadteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Greens Entreprenadteknik Aktiebolag har 556306-5357 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.