C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag

Stockholms län

Information

556300-3903 är organisationsnummer för företaget C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag finns i.

C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-08-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55044250 eller genom brev på följande adress:
Lida Lida Gård , 150 23, Enhörna

Bolaget skall bedriva lantbruk med binäringar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C.G. Carlsson & son Lantbruk Aktiebolag och det är Carlsson, Carl Gunnar Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Anette som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Siv Lillemor som är född 1936 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,