Järna Rosodling Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Järna Rosodling Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Järna Rosodling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Järna Rosodling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556300-1618.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-55170026 alternativt besöka eller skicka post till Järna Rosodling Aktiebolag på följande adress Billstav. 6, 153 95, Järna.

Järna Rosodling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Järna Rosodling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johnsson, Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johnsson, Britta Cecilia Elisabet som är född 1973 och har titeln Suppleant , Johnsson, Monica Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handelsträdgårdsmästeri samt idka därmed förenlig verksamhet.