BALKON Aktiebolag

Stockholms län

Information

BALKON Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som BALKON Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BALKON Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BALKON Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-02-13. Men sedan 1987-01-01 så har BALKON Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Furuv. 6, 152 57, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BALKON Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55035130.

Södertälje arbetar för att verksamheter som BALKON Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BALKON Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende konstruktion, tillverkning, försäljning och installationer av maskinell utrustning avseende huvudsakligen kabelhantering, gruvutrustning samt gasenhetsanläggningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BALKON Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BALKON Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Björn Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark Larsson, Ulla Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BALKON Aktiebolag är 556293-5394.