Södertälje Taxi Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Aktiebolag som heter Södertälje Taxi Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Södertälje Taxi Aktiebolag i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Södertälje Taxi Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-02-10 så har Södertälje Taxi Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Södertälje Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Södertälje Taxi Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bang. 6, 151 32, Södertälje. Vi ni istället prata med Södertälje Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på 08-55020000.

Bolaget skall tillhandahålla beställningscentral, teckna avtal om och bedriva transporter med lättare fordon, vad avser person-, gods- och budbefodran samt personbefodran med tunga fordon, marknadsföra beställningscentralen och ansluta trafikutövares tjänster, förvärva och förvalta fast egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Conny Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsström, Rolf Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karjalainen, Lauri Matias som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindersson, Gert Carl Allan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerberg, Pär Staffan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosqvist, Patrick Lars Helgesson som är född 1970 och har titeln SuppleantTegel, Kent Gunnar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Tranberg, Angela Elisabet som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Conny Börje Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Södertälje Taxi Aktiebolag har 556293-3274 som sitt organisationsnummer.