Sandblom i Södertälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Sandblom i Södertälje Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sandblom i Södertälje Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sandblom i Södertälje Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sandblom i Södertälje Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sandblom i Södertälje Aktiebolag ska trivas.

Sandblom i Södertälje Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion och konsultverksamhet inom samma område och även bedriva restaurangverksamhet och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandblom i Södertälje Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Sandblom i Södertälje Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Sandblom i Södertälje Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55098770.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sandblom i Södertälje Aktiebolag är Sandblom, Hans Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandblom, Andreas Roland Henrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .

Sandblom i Södertälje Aktiebolag har 556289-5911 som sitt organisationsnummer.