STEGBORGS EL-evator Aktiebolag

Stockholms län

Information

STEGBORGS EL-evator Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där STEGBORGS EL-evator Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. STEGBORGS EL-evator Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket STEGBORGS EL-evator Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. STEGBORGS EL-evator Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till STEGBORGS EL-evator Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hansav. 7 H, 151 38, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55064090.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är STEGBORGS EL-evator Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

STEGBORGS EL-evator Aktiebolag har idag 556284-9686 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för STEGBORGS EL-evator Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tak-, måleri- och byggnadsarbeten med fastighethetsservice ävensom automationsmontage och elektrisk- mekaniskt legomontage samt idka därmed förenlig verksamhet.

I STEGBORGS EL-evator Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stegborg, Kenneth Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stegborg, Karl Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Stegborg, Eva Gunilla som är född 1951 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor, .